Trófeagyűjtőknek

Amikor szerelmes leszel valakibe, ösztöneid vonzanak hozzá. Megszerezni, egyesülni, leszakítani az almát. Beleszerelmesedsz, de nem szeretsz bele. Mert igazán szeretni valakit nem csak erényeivel és előnyeivel kell, hanem hiányosságaival és gyengeségeivel együtt.

A felfokozott szerelemben elveszíted józan ítélőképességedet, ami eleinte végtelen magasságokba repít. Amikor egyesülsz vele, megéled a teljességet, ösztöneid kielégülnek. Valami mégis hiányozni fog. A mély, lelki kapcsolódás, amelyben megtapasztalhatod a biztonságot, az elfogadást, a tiszta szeretetet. A boldog kapcsolatban megélt egyesülés megadja ezt is Neked. A testben és lélekben való feloldódást. A teljességet.

Miért adnád hát fel ezt egy újabb trófea megszerzéséért? Kit akarsz még szögre akasztani?

Légy tudatos arra, miért ragadott el az újdonság varázsa, miért akarod másutt megtalálni, amit keresel? Mit keresel valójában? Ha nincs meg jelenlegi kapcsolatodban, miért vagy még benne? Ha megvan, melyik én-részed kívánkozik el? Tiszteled-e annyira a kapcsolatotokat és a másikat, hogy megteszed azt az erőfeszítést, hogy ezt a hiányt, kíváncsiságot vagy bármi is legyen az, a jelenlegi kapcsolatodban keresed és találod meg?

Szeress bele a Társadba újra és újra. Ha valóban ő a Társad, akkor ő is meg tudja adni számodra, amiért máshol kopogtatsz.

Ha tovább olvasnál...

Férfi szótár

A mindennapok tapasztalata hívta életre azt, hogy tisztába tegyünk néhány alapvető fogalmat. Azokat, amelyek az évszázadok során más értelmet nyertek. Artúr király lovagjai még ismerték ezek jelentését. Ma már csak kevesen. Mik ezek és mit jelentenek?

Tovább olvasom »

Cuki vagy ciki az Apaság?

Az Apaság kérdése alapvetően megosztó a férfiak körében. Vannak, akik trendy-nek, kötelező felszerelésnek tekintik. S vannak, akiknek egyszerűen még a gondolatától is borsózik a hátuk. De egy valami közös bennük. Hogy mi? 

Tovább olvasom »
Shopping Cart
Scroll to Top