Könyveim

Könyveim

Az írás lassan kúszott be az életembe, mégis szerves és elválaszthatatlan részemmé vált.
Sokat elárul rólad, hogy mit olvasol. Hiszem, hogy a jó könyvek többé tesznek.
Regényeim és készülő könyveim azoknak kínálnak betűkbe szőtt gondolatokat, akik kedvelik a wow élményt, minden értelemben.

Válogass kedvedre:
– Grál sorozatból (a regények egymástól függetlenül is olvashatók)
– nőkről és férfiakról szóló regényekből, interjúkötetekből (készülőben)
– mesekönyvekből

A Beavató - regény

Borítóterv: Dézsán Enikő

A BEAVATÓ című, 17. században játszódó regényem a kor nehézségeit és szépségeit tárja az olvasó elé egy rendhagyó életű és világnézetű lány kalandos életén keresztül.

Vajon mit ad az ő élettörténete nekünk, itt a 21. században? Mit üzen nőkről, férfiakról, kapcsolatokról, szerelemről, intimitásról, intrikáról, bántalmazásról, feloldozásról, hitről, vallásról és életről, halálról?

Ajánlom minden nőnek és férfinak, aki a főszereplővel együtt saját életútját is szeretné bejárni. Mert a másikban megláthatod önmagad.

4.890 Ft

A Mecénás - regény

Borítóterv: Dézsán Enikő

A MECÉNÁS című, 18. században játszódó regényem főhőse egy fiú, aki gyermekként, céltalanul indul az életnek, és férfiként, tapasztalatokkal gazdagodva érkezik meg.

Útja során szembesül az élet elkerülhetetlen kérdéseivel: hittel, bizalommal, árulással, csalással, szerelemmel, magánnyal, félelemmel, halállal és a folytonos megújulással.

Történetét szívből ajánlom nőknek és férfiaknak egyaránt; mindazoknak, akik a 18. században élő fiúval együtt maguk is útra szeretnének kelni a vágyott kincs nyomába.

Azok, akik olvasták a Beavató című regényt, további kincsekkel gazdagodhatnak útjuk során. Akik még nem, azok számára itt lesz a kulcs, a lakat pedig odaát, a 17. századi történetben.

4.890 Ft

Az Apród - regény

Borítóterv: Dézsán Enikő

Az APRÓD című, 11. században játszódó regényem főhőse egy gyermek, aki a kincs felkutatására és védelmezésére induló lovagokat kíséri és szolgálja. Bár egy ismeretlen jövő felé tart, mégis folyton a múltjával találkozik szembe.

Miközben a lovagok és az apród is igyekeznek a szívük útját járni, a világi és az égi értékek egymásnak feszülnek.

Ajánlom azoknak, akik nemcsak a Beavató és a Mecénás történetén keresztül kapcsolódnának az ősi titokhoz, hanem ebben a korban is meg szeretnék találni saját történetüket.

Ha ez az első regény, amit tőlem olvasol, akkor is megtalálod a feltett vagy fel nem tett kérdéseidre a válaszodat. S ha majd kézbe fogod a Beavatót vagy a Mecénást, akkor a regények közti, szinte észrevétlen kapcsot is megláthatod. Mert akinek szeme van a látásra és füle a hallásra, megtalálja az Igazságot.

4.890 Ft

Az Írás - regény

Borítóterv: Dézsán Enikő

Az ÍRÁS című, 4. században játszódó regényem főhőse egy szerzetes, aki miközben a császár parancsára a történelmet foglalja írásba, titokban eretnek iratokat másol. Olyanokat, amelyek több száz évvel korábbi tudást rejtenek.

Csak néhányan tudják azt, ami a föld alatti búvóhelyen történik. A hosszú éjszakákon a viasz, a pergamen, a tinta és a penna szegődnek az írnokká lett szerzetes társául. Ők ismerik csak az általa másolt különös alakzatokat és betűket.

Vajon mit rejtenek ezek a szövegek? Mi az, amit az uralkodó és az egyház annyira el szeretne pusztítani, és amit ő mégis meg akar menteni? A 4. században játszódó regény erre keresi a feleletet. Az olvasó pedig betekintést nyerhet egy olyan világba, amelyre ha más nem is, azonban a lelke emlékezik.

Megjelenés: 2023. karácsony

Jantramesék

Borítóterv: Dézsán Enikő

A JANTRAMESÉK 8-11 éves korú gyermekeknek, és minden olyan kamasznak, felnőttnek szól, aki nemcsak keresni, hanem megtalálni is vágyja a csodát. A világ rendjét: a jantrát.

A mese különleges világ. Éber álmodozás. Annak, aki belép a kapuján, egy időre varázssipka kerül a fejére. A szereplők bőrébe bújva járja végig saját történetét. S miközben megküzd (belső) sárkányával, elnyeri méltó jutalmát és számtalan kincs üti a markát.

A jantra szanszkrit szó. Azt jelenti: megszabadít, támogat. Megszabadít a félelmeinktől és támogat abban, hogy rátaláljunk a belső erőnkre. A Jantramesék így születtek. Minden történetben ott vagyunk. Miközben a főhősökkel együtt kalandozunk, mindig visszatalálunk a gyökereinkhez, és kapcsolódunk az égi rendhez.

3.890 Ft

A vörös tölgy

A(z ön)bántalmazás lassan belekúszik a gyerekek mindennapjaiba. Tehetetlenül és eszköztelenül élik végig, akármelyik oldalon is állnak épp.   

Ez a mese-regény olyan gyerekekől szól, akik a Búbánatvölgybe tévednek, és kalandjaik során legyőzik mások illetve a saját fájdalmunkat, ellenállásukat, így jutnak el a Vörös Tölgyhöz, és annak lakóihoz.

Ha felnőttként emlékszel saját gyermekkori külső, belső küzdelmeidre, vagy gyermeked épp ilyen időszakon megy keresztül, akkor ez a könyv nektek szól. Segít felfolgozni és megküzdési stratégiát találni a kiszolgáltatott helyzetekben.

Megjelenés: 2024. ősz

Pizsifilozófia - regény

Mi történik akkor, amikor két ember a földgolyó két felén él, azaz 12 órás időeltolódással élik az életüket, és mivel fizikai távolságuk áthidalhatatlan, egyetlen dolog marad, ami összeköti őket?

A nem mindennapi formátumban íródó regény egy nő és egy férfi szokatlan kapcsolódásán keresztül enged betekintést a két nem különbözőségeibe. Megmutatja, miben más a nő és a férfi érzelmi és gondolatvilága, kommunikációja és konfliktuskezelési technikája.

Ha voltál már szerelmes, éltél már párkapcsolatban, vagy mindez éppen most történik veled, könnyed stílusban kapsz használati útmutatót önmagatokhoz.

Megjelenés: 2024. ősz

Egocsapda

20 évem tudásanyaga egy egyedülálló formában érkezik el azokhoz, akik nem csak olvasgatni szeretnének önmaguk megértéséért, hanem kreatív és azonnal használható, praktikus eszközt keresnek hozzá.

Többet a könyv egyedisége miatt majd idővel osztok csak meg.

Ha szeretnéd finoman lebontani az ego által szőtt hálót, és így önazonosan, boldogan élni, akkor ez a gyakorlati kézikönyv neked szól.

Ha trénerként, segítőként, coachként, terapeutaként dolgozol, ez a könyv kiváló eszköz a kezelések és tanácsadások során. 

Megjelenés: 2024. ősz

Férfiak a kanapémon

A Férfi 7 útja 7 tanulságos életút bemutatásán keresztül. Történetek és beszélgetések hús-vér férfiakkal.

Van, amikor a veszteség mást jelent, mint azt első pillanatban gondolod. Van, amikor meg kell nézni a gödör fenekét ahhoz, hogy felállhass. Néha a szerelem és a szeretet fogalma összekuszálódik, és van, hogy a gyermek egy kérdéssel rádöbbent életed legnagyobb hazugságára. 

Ha érdekel, hogyan a tud a Férfi vezetőként, társként, apaként, barátként vagy bármilyen más formában önmaga lenni, vedd a kezedbe ezt a könyvet, és okulj mások tapasztalatain át belőle.

Megjelenés: 2026. ősz

Lilith és Éva

A női lét sokszínűsége találkozik egy történeten keresztül.

Lilith és Éva a két női minőség minden nő része. Ha megbarátkozunk vele, magunk javára fordíthatjuk. Azonban ha nem adunk teret neki, belülről mardos és önpusztításunk aktív részese lesz.

Megjelenés: 2026. ősz

Személyes átvétel lehetséges a 16. kerületben, előre egyeztetve Budapesten másutt is.
Kérésre futárral küldöm vagy postázom a könyve(ke)t, az árak a postaköltséget nem tartalmazzák.

A könyvek megrendelésével kapcsolatos kérdéseidet az alábbi elérhetőségeken várom: 
e-mailen: denesevi@denesevi.hu vagy telefonon: +36 70 347 44 47

Tudatos Élet Művészete Kártyasorozat
Könyveim
Siker Manufaktúra kártyasorozat
Shopping Cart
Scroll to Top