Könyveim

Az írás lassan kúszott be az életembe, mégis szerves és elválaszthatatlan részemmé vált. 

Regényem, és készülő regényeim illetve életvezetési könyveim azoknak kínálnak betűkbe szőtt gondolatokat, akik kedvelik a wow élményt, minden értelemben.

A Beavató - regény

Borítóterv: Dézsán Enikő


A BEAVATÓ című, 17. században játszódó regényem a kor nehézségeit és szépségeit tárja az olvasó elé egy rendhagyó életű és világnézetű lány kalandos életén keresztül.

Vajon mit ad az ő élettörténete nekünk, itt a 21. században? Mit üzen nőkről, férfiakról, kapcsolatokról, szerelemről, intimitásról, intrikáról, bántalmazásról, feloldozásról, hitről, vallásról és életről, halálról?

Ajánlom minden nőnek és férfinak, aki a főszereplővel együtt saját életútját is szeretné bejárni. Mert a másikban megláthatod önmagad.

Pizsifilozófia - regény

a kép illusztráció, forrás: unsplash.com


Mi történik akkor, amikor két ember a földgolyó két felén él, azaz 12 órás időeltolódással élik az életüket, és mivel fizikai távolságuk áthidalhatatlan, egyetlen dolog marad, ami összeköti őket?

A nem mindennapi formátumban íródó regény egy nő és egy férfi szokatlan kapcsolódásán keresztül enged betekintést a két nem különbözőségeibe. Megmutatja, miben más a nő és a férfi érzelmi és gondolatvilága, kommunikációja és konfliktuskezelési technikája.

Ha voltál már szerelmes, éltél már párkapcsolatban, vagy mindez éppen most történik veled, könnyed stílusban kapsz használati útmutatót önmagatokhoz.

Megjelenés: 2021. tavasz

Egocsapda - önismeret

a kép illusztráció, forrás: unsplash.com


Ha megismered, akkor az ellenségedből a barátoddá teheted.

Az életed számtalan területén akadályoz, mégis nem tudsz élni nélküle. Az ego nem jó vagy rossz. Egyszerűen van. Általa vannak gondolataid, véleményed, egyéniséged. Azonban ha hagyod eluralkodni, láthatatlan módokon szövi pókhálóját körét, és a végén arra eszmélsz, hogy már mozdulni sem tudsz.

Ha szeretnéd finoman lebontani az ego által szőtt hálót, és így önazonosan, boldogan élni, akkor ez a gyakorlati kézikönyv neked szól.

Megjelenés: 2021. ősz

Férfiak a kanapémon

a kép illusztráció, forrás: unsplash.com


A Férfi 7 útja 7 tanulságos életút bemutatásán keresztül. Történetek és beszélgetések hús-vér férfiakkal.

Van, amikor a veszteség mást jelent, mint azt első pillanatban gondolod. Van, amikor meg kell nézni a gödör fenekét ahhoz, hogy felállhass. Néha a szerelem és a szeretet fogalma összekuszálódik, és van, hogy a gyermek egy kérdéssel rádöbbent életed legnagyobb hazugságára. 

Ha érdekel, hogyan a tud a Férfi vezetőként, társként, apaként, barátként vagy bármilyen más formában önmaga lenni, vedd a kezedbe ezt a könyvet, és okulj mások tapasztalatain át belőle.

Megjelenés: 2022. tavasz

99+1 lépés a mátrixodban

a kép illusztráció, forrás: unsplash.com


15 évem tudásanyaga egy egyedülálló formában érkezik el azokhoz, akik nem csak olvasgatni szeretnének önmaguk megértéséért, hanem kreatív és azonnal használható, praktikus eszközt keresnek hozzá.

Többet a könyv egyedisége miatt majd idővel osztok csak meg.

Ha trénerként, segítőként, coachként, terapeutaként dolgozol, ez a könyv kiváló eszköz a kezelések és tanácsadások során. 

Megjelenés: 2021/2022.

Árak és rendelés

KÁRTYA TÍPUSA ÁR 1DB ÁR 2DB ÁR 3DB ÁR 4DB ÁR 5DB
Bármely 77 lapos kártya
9.900.-
19.000.-
28.000.-
36.000.-
42.500.-

Személyes átvétel lehetséges a 16. kerületben, előre egyeztetve Budapesten másutt is.
Kérésre futárral küldöm vagy postázom Neked a könyve(ke)t, az árak a postaköltséget nem tartalmazzák.

A kártyákat megrendelésével kapcsolatos kérdéseidet az alábbi elérhetőségeken várom: 
e-mailen: denesevi@denesevi.hu vagy telefonon: +36 70 347 44 47

Tudatos Élet Művészete Kártyasorozat
Könyveim
Siker Manufaktúra Kártyasorozat
Scroll to Top