Cukicicák és cukinyuszik

Láttál már cuki csajt? És cuki Nőt? Vajon miért igen és miért nem a válasz az egyes kérdésekre?
Cuki csaj – van. Cuki Nő – nincs. Van bájos, lágy, érzéki, kedves, aranyos, elragadó, izgalmas. De cuki nincs.

A cukiságfaktor nagyon divatos ma. Nyuszis, cicás felsők, plüsshegyek a kocsiban, tíz ujj – tíz színű körömlakk kombinációk, mesefigura kultusz. Bőven lehet sorolni a példákat. Nyilván Te is látod magad körül a szűkebb vagy tágabb környezetedben.

Felmerülhet a kérdés, hogy akkor milyen egy Nő, ha nem nyuszis-cicás, ha nem cuki? Akkor uncsi? Nem. Pont ugyanolyan varázslatos és izgalmas, csak nincs szüksége cuki felszerelésekre, hogy felfigyeljenek rá.

Amikor a cukiság mögé bújik valaki, a cuki dolog által szeretne – tudat alatt – szerethetőbb lenni. A cuki cuccokkal ő más, érdekes, figyelemfelkeltő. Persze mondhatja, hogy neki ez tetszik, de valójában mit üzen ezzel? Nézd, de édes vagyok, szerethető cukiságokkal veszem körül magam, én is cuki és szerethető vagyok.

S előkerül itt a gyermeki én kérdése is. Amikor egy cuki kislányt lát valaki fodros ruhában, Hello Kitty-vel a kezében, két copfja huncutan göndörödik a vállára, akkor azt mondja, de cuki, mindjárt megzabálom. Nos, amikor egy felnőtt nőt látunk hasonló szerelésben, akkor ugyanez az élmény kapcsol be az agyunkban. Beindul a „cukivagyésszerethető” hormonunk.

És őszintén, melyik Férfi akar egy plüssnyuszival élni? A Férfi Nőt akar. Olyat, aki bájos, lágy, érzéki, kedves, aranyos, elragadó, izgalmas. Nem vattacuki.

Ha tovább olvasnál...

Férfi szótár

A mindennapok tapasztalata hívta életre azt, hogy tisztába tegyünk néhány alapvető fogalmat. Azokat, amelyek az évszázadok során más értelmet nyertek. Artúr király lovagjai még ismerték ezek jelentését. Ma már csak kevesen. Mik ezek és mit jelentenek?

Tovább olvasom »

Cuki vagy ciki az Apaság?

Az Apaság kérdése alapvetően megosztó a férfiak körében. Vannak, akik trendy-nek, kötelező felszerelésnek tekintik. S vannak, akiknek egyszerűen még a gondolatától is borsózik a hátuk. De egy valami közös bennük. Hogy mi? 

Tovább olvasom »
Shopping Cart
Scroll to Top