Egy barátság ajándéka

Vannak a „kis barátok” és vannak a barátok. Az előbbiek azok, akiknek jó a társaságában lenni, jókat lehet nevetni, beszélgetni mindenféle dolgokról. S vannak a barátok, akiknek a jelenléte valami különlegessel ajándékoz meg – bármilyen sűrűn is találkozzunk velük.

A barátok olyan „kis barátok”, akik azzal tették magukat naggyá, hogy akkor is ott vannak, ha épp nehéz. Ha az éjszaka közepén bajba kerültél. Olyanok, akikkel megoszthatod azt, ami fáj és támogatnak a fájdalom feldolgozásában. Akik ha épp az kell, a legfájóbb kérdést teszik fel – véleménynyilvánítás és ítélkezés nélkül – hogy megtaláld a saját megoldásod. Akik vállalják igazi arcukat. Akik akkor is szeretnek, ha épp hülye vagy. Akik akkor is szemrehányások és magyarázkodás nélkül visszakapcsolódnak az életedbe, ha évekig elsodródtatok egymástól.

Mert a barátok egy pillantásból (újra) megismerik egymást. A barátok a szívükben kapcsolódnak. S ez egy elszakíthatatlan szál.

Neked kik a „kis barátaid” és kik azok, akik láthatóan vagy láthatatlanul, de ott vannak és megtartanak, amikor épp nehéz? Akik nem üzletelnek a szeretettel (majd ha Te, akkor én), hanem valóban Téged szeretnek…

Ha tovább olvasnál...

Shopping Cart
Scroll to Top