A Belső Gyermek titka

Boldogság és Belső Gyermek… Tyúk vagy tojás… Örök körforgás. S hogyan kapcsolódik mindez a sokak által áhított kreativitáshoz?

Mindannyiunkban ott van egy kicsi gyermek, aki hordozza ismert vagy még a tudatalattiban megbújó fájdalmát, hiányát, meg nem értettségét. Sír, kiabál, menedéket keres, látszólagos kapaszkodók után nyúl. Megfelel vagy lázad. (Ön)pusztít vagy kompenzál. Megpróbál (túl)élni. Figyelmet és szeretetet találni. Keresővé válik, de a meglelés öröme nem ér el hozzá.

Hacsak nem veszi a bátorságot, hogy elinduljon saját labirintusában, kiutat keresve. Néha falakba ütközve, néha zsákutcába érve. De folyamatosan lépkedve. Megismerve saját kincseit, egyedi és megismételhetetlen lényét.

A Benned élő gyermek is csak lépésről lépésre juthat el önmaga megértése által saját gyógyulásához, hogy felnőve már semmi ne állhasson boldogsága útjába.

A boldogság nem állapot. A boldogság eredmény. Annak a belső munkának az eredménye, amely az önazonos élet felé visz. Hogy az lehess, aki valójában vagy – megfelelés és lázadás nélkül.

Amikor a csiszolatlan gyémántból ragyogó drágakővé válsz, azaz felfedezed csodás mivoltodat, a kisugárzásod is megváltozik. A belső gyermek tiszta lénye, a világra való rácsodálkozásának képessége a Tiéd lesz. Megengeded magadnak a játékosságot és a könnyedséget. S ezek bölcsőjében hagyod, hogy a kreativitásod, az alkotó energiád is megnövekedjen, szárnyra kapjon és ragyogjon.

Ha tovább olvasnál...

Shopping Cart
Scroll to Top