Siker manufaktúra Kártyasorozat

A Siker Manufaktúra projekt egy közös álom Farkas Zsuzsa kolléganőmmel. Ebből az álomból lett valóság, egy egyedi koncepció a tréningek piacán. Ehhez születtek meg időközben a saját készítésű és ihletésű Siker Manufaktúra Kártyáink is.

Kártyáinkat úgy alkottuk meg, hogy azok napi üzenetként, gondolatébresztőként szolgálhassanak tréningek, tanácsadások során vagy akár magánemberként a hétköznapokban.

Siker Manufaktúra Sun kártya

32 lapból álló kártya, amely napi üzenetként, építő gondolatként szolgálhat felnőttek számára.

Nem a sikeres ember boldog, hanem a boldog ember sikeres. Ezt a kártyacsomagot e gondolat mentén alkottuk meg. A kártyák akár napi üzenetként, akár egy-egy éppen aktuális kérdés esetén abban támogatnak, hogy ráláss és megoldást találj a helyzetedre. Előrevivő, elgondolkodtató és megoldás-orientált gondolatokkal és kérdésekkel találkozhatsz általuk. Használhatod coachként, trénerként, oktatóként, vezetőként, vagy ha segítő foglalkozásod van. Tehát, egyszerűen: ha emberekkel foglalkozol. S ha magánemberként választod ezt a kártyát, saját vezetőd lehetsz.

Ára: 6.900 Ft

Siker Manufaktúra Light kártya

32 lapból álló kártya, amely napi üzenetként, építő gondolatként szolgálhat felnőttek számára.

A könnyedség még nem jelenti, hogy nincs benne mélység. Ezt a kártyacsomagot e gondolat mentén alkottuk meg. A kártyák akár napi üzenetként, akár egy-egy éppen aktuális kérdés esetén abban támogatnak, hogy ráláss és megoldást találj a helyzetedre. Könnyed, mégis előrevivő gondolatokkal találkozhatsz általuk. Használhatod coachként, trénerként, oktatóként, vezetőként, vagy ha segítő foglalkozásod van. Tehát, egyszerűen: ha emberekkel foglalkozol. S ha magánemberként választod ezt a kártyát, saját vezetőd lehetsz. 

Ára: 6.900 Ft

Siker Manufaktúra Kids kártya

32 lapból álló kártya, amely napi üzenetként, építő gondolatként szolgálhat gyermekek számára.

Gyermekeinkben a jövő – szokták mondani. Ezt a kártyacsomagot kifejezetten gyermekek számára alkottuk, hogy a benne szereplő pozitív megerősítések által megtalálják értékeiket, belső középpontjukat, lelki egyensúlyukat. A kártyát javasolt felnőtt (szülő, terapeuta, pedagógus, oktató) támogatásával használni, hogy annak üzenete a gyermekek számára befogadhatóbb legyen, és hogy az életükben releváns helyet találjon. Javasolt életkor: 6-99. A kártyát felnőttként is használhatod, ha szeretnél támogatást kapni abban, hogy megőrizd magadban a gyermeki tisztasággal járó értékeket.

Ára: 5.900 Ft

Árak, kedvezmények és megrendelés

Ide jön a kedvezmény táblázat

Személyes átvétel lehetséges a 16. kerületben.
Kérésre futárral küldöm vagy postázom Neked a kártyá(ka)t, az árak a postaköltséget nem tartalmazzák.

A kártyákat megrendelésével kapcsolatos kérdéseidet az alábbi elérhetőségeken várom: 
e-mailen: denesevi@denesevi.hu vagy telefonon: +36 70 347 44 47

Tudatos Élet Művészete Kártyasorozat
Könyveim
Siker Manufaktúra kártyasorozat
Shopping Cart
Scroll to Top