Jantramesék

A mese különleges világ. Éber álmodozás. Annak, aki belép a kapuján, egy időre varázssipka kerül a fejére. A szereplők bőrébe bújva járja végig saját történetét. S miközben megküzd (belső) sárkányával, elnyeri méltó jutalmát és számtalan kincs üti a markát.

S hogy miért Janta-mesék?

A jantra szanszkrit szó. Azt jelenti: megszabadít, támogat. Megszabadít a félelmeinktől és támogat abban, hogy rátaláljunk a belső erőnkre.

A jantra maga a képekbe és szavakba szőtt varázslat. A látható és láthatatlan világba vezet bennünket, ahol megtalálhatjuk a saját utunkat.

A jantra egy különleges kép, amelyben a háromszögek a teremtés kezdetére, a tűzre és a vízre, a körök a világegyetem erejére és a levegőre, a lótuszvirág szirmai pedig az égi bölcsességre utalnak. Mindezt egy különös négyzet veszi körül, amely a földi létünk jelképe.

A Jantra-mesék is így születtek. Minden történetben ott vagyunk. Miközben a főhősökkel együtt keressük a tűz erejét, a víz lágyságát, a levegő könnyedségét, mindig visszatalálunk a gyökereinkhez, és kapcsolódunk az égi rendhez.

Ajánlom 8-11 éves korú gyermekeknek, és minden olyan kamasznak, felnőttnek, aki nemcsak keresni, hanem megtalálni is vágyja a csodát. A világ rendjét: a jantrát.

Terjedelem: 88 oldal

3.890 Ft

Shopping Cart
Scroll to Top