Az Apród

Az Apród – regény

A 11. században játszódó regényem főhőse egy gyermek, aki apródként kíséri a kincs felkutatására és védelmezésére induló lovagokat. Bár egy ismeretlen jövő felé tart, mégis folyton a múltjával találkozik szembe.

A lovagok felvértezve várják, hogy útnak induljanak és beteljesítsék szent küldetésüket. Miközben igyekeznek a szívük útját járni, a világi és az égi értékek egymásnak feszülnek. Velük tart egy apród is, aki nemcsak elkíséri őket, hanem jelenlétével
különös erőt visz közéjük.

A 11. században játszódó regény a kor egy eddig kevésbé ismert oldalát mutatja meg, miközben az olvasó maga is a végigjárhatja a lovagok és az apród társaságában a rejtélyekkel teli kalandot.

Ajánlom azoknak, akik nemcsak a Beavató és a Mecénás történetén keresztül kapcsolódnának az ősi titokhoz, hanem ebben a korban is meg szeretnék találni saját történetüket.

Ha ez az első regény, amit tőlem olvasol, akkor is megtalálod a feltett vagy fel nem tett kérdéseidre a válaszodat. S ha majd kézbe fogod a Beavatót vagy a Mecénást, akkor a regények közti, szinte észrevétlen kapcsot is megláthatod. Mert akinek szeme van a látásra és füle a hallásra, megtalálja az Igazságot.

Terjedelem: 328 oldal

4.890 Ft

Shopping Cart
Scroll to Top