Úgy érzed, nem vagy a helyeden? A helyeden vagy, mégsem tudsz kiteljesedni, sikerre vinni terveidet? Hiányzik valami a tökéletességhez, teljességhez? Valami nem stimmel, de nem tudod, mi az? Vagy tudod, de nem tudod másképp csinálni? Azt hallod folyton, hogy másképp kellene tenned, hogy másnak kellene lenned? Esetleg kiégtél?

Sokszor évek mennek el, mire megtaláljuk, mi dolgunk is van e világban. Hogy személyiségünk milyen hivatásban tud kiteljesedni, hogy működésünket hol kamatoztathatjuk leginkább. Itt az idő, akármennyi idős is vagy, hogy megtudd, a helyeden vagy-e. S ha nem, merre tovább.

Feltérképezzük:
- valós céljaidat, mögöttes motivációdat
- személyiséged még ismeretlen adottságait
- mik a támogató, akadályozó tényezők a célod elérésében
- mik azok a lépések, amelyek megtételével önazonosságodat megtartva tudod elérni a kívánt célt


Programunk segítségével most ráláthatsz Önmagadra. Arra, aki valójában vagy. Nem az, akinek mások látni szeretnének. Ha megérted működésedet, már nagyot léptél előre. Tanácsadásunkon abban is segítünk, hogy a megértés által a számodra kedvező úton indulhass el.

A változáshoz Rád van szükség.

 

Díjak:
Első alkalom (90 perc) 18.000Ft
Utánkövetés (60 perc) 10.000Ft
Utánkövetés (90 perc) 15.000Ft

 

Néhány gondolat Neked szeretettel:

"Van, hogy nehéz. Van, hogy feladnád. De amikor bátran kitartasz, emelt fővel és pozitív személettel mész tovább, mindig elnyered méltó jutalmad. S meglátod, az út csak ideig-óráig volt sötét.

"Néha hosszú utat kell bejárjunk, hogy érkezésünk értelmét megláthassuk.

 

 

S egy visszajelzés a sok közül:

"Évi, el kell hogy mondjam, hogy több vagy nekem mint egy inspiráció. Ez az egész ami velem történik, hogy megtaláltam önmagam, a helyemet, a lelkemet, a szívemet, ez nem sikerült volna, ha Te nem vagy. Te akkor is hittél bennem amikor még én saját magam sem. Akkor is láttad bennem azt a tehetséget, kitartást, szorgalmat és erőt amikor én csak az káoszt, a tanácstalanságot és a gyengeséget láttam csak meg, vagy csak azt akartam látni. Belőled csak erőt, önbizalmat és jövőképet merítettem minden alkalommal. Bármikor elmegyek bármilyen előadásodra, mert annyira jó lenne, ha az emberek megtalálnák magukat, a helyüket, a saját hitüket és erejüket, és Te ebben vagy főszereplő. Tényleg így érzem. Ott vagy, mint főszereplő az ember saját filmjében, és amikor megvan a helyes út, amikor megvan, hogy megtaláljuk magunkat, akkor Te hátralépsz, és én veszem át a főszereplő helyét, Te meg kis mellékszereplőként kísérgetsz tovább és tovább. Ha tudnák az emberek, hogy mi rejlik benned, mindenkinek a filmje happy enddel végződne. Köszönöm, hogy kísérsz továbbra is. Az én sikerem, az én boldogságom a Tied is." (W.Enikő)