Te tudod, milyen kikötőbe tartasz?

Tudod, ki vagy és milyen társat szeretnél? Azt is, hogy miért pont olyat? Mindaddig, amíg nem tudod, szem elől téveszted az Igazit. Felnőttkorban a legtöbb embernek problémája van a párkapcsolat témakörével. Az igazi megtalálása, önmagunk "igazivá" válása. S az, hogy meglássuk, mi is a porszem a gépezetben. Mert csak a másikban láthatod meg önmagad. Ha felkészültél arra, hogy kapcsolataidon keresztül önmagadra is ráláss, szeretettel várlak.

Bármilyen különösen is hangzik, először önmagadban kell felfedezned a Tudatos Társat ahhoz, hogy megtaláld a nagy Ő-t. Először önmagadnak kell ideálissá és tudatossá válni. Mindaz, amit eddig nem fedeztünk fel önmagunkról, az egy kapcsolatban megmutatkozik. Ilyenkor szemben találhatjuk magunkat olyan részeinkkel, amelyek eddig rejtve voltak. Felfedezhetjük rejtett tulajdonságainkat, elakadásainkat és ki nem mondott vágyainkat. Ehhez azonban tudnunk kell, kik vagyunk - objektíven, ránk aggatott sallangoktól mentesen. Így az "igazi" megtalálásához önmagunk megértése és elfogadása az egyetlen út.

Így könnyebben meglátjuk és észrevesszük, kire vágyunk valójában, és hogy őt merre találjuk.

A változáshoz Rád van szükség.

 

Díjak:
Első alkalom (90 perc) 15.000Ft
Utánkövetés (60 perc)   8.000Ft
Utánkövetés (90 perc) 10.000Ft


S végül egy gondolat Neked szeretettel:

"Sokféleképpen megnyilvánulhatunk, amelyen keresztül mások megismernek bennünket - valamilyennek. A szavakon, egy mosolyon, egy pillantáson, egy érintésen, az öltözködésünkön, a hajviseletünkön keresztül. Bárhogy. De csak kevesen látják, mi van valójában ezek mögött: őszinteség vagy manipuláció, tisztaság vagy árulás, szeretet vagy félelem, támogatás vagy segélykiáltás, békesség vagy csaták nyomai. Csak kevesen látják, mi van a szavaid mögött, mit rejt egy pillantásod, egy érintésed. Mit takarnak el a ruháid. Mi az, ami miatt úgy teszel, ahogyan. Légy bátor és mutasd meg magad. Csak az kap, aki ad. S így találhatod meg Igaz Társadat."