Rengeteg személyiségelemzési módszer és program van, amely támpontot ad önmagunkkal kapcsolatban. Megmutatják erőforrásainkat, lehetőségeinket, akadályainkat. Azonban ezek nagy része önkitöltős, önértékelő kérdőív. Tartalmazza tehát a valódi személyiségjegyeink mellett a torzult énképünket is, amelyet a korábbi traumák és/vagy velünk szemben támasztott elvárások kapcsán hordozunk.

Személyiségelemzésünk nem önértékelésen alapul, hanem többféle alternatív módszert használva ad objektív képet arról, kik vagyunk, milyen lehetőségekkel, kihívásokkal, tanulnivalókkal születtünk, hogy mi dolgunk a világban, s hogy mindezekhez milyen eszközöket "kaptunk".

Objektív személyiségelemzés segít megérteni:
- működésünket, dinamikánkat
- lehetőségeinket, erőforrásainkat
- kihívásainkat és akadályainkat
- tanulnivalóinkat és az utat ezekhez
- emberi kapcsolatainkat
- belső és külső konfliktusaink okait és megoldásait

Az, hogy ezzel mit kezdünk, már rajtunk múlik.

Az elemzés módszertanát elméleti és rengeteg gyakorlati tudással 2 hétvége alatt adom át, amelyet egy gyakorló nap és egy 3 órás vizsgával egybekötött egyéni konzultáció követ.

 

Kinek ajánlom a kurzust?

1. Mindenkinek, aki önismeret céljából jönne, hogy 
- megismerje önmagát és szeretteit
- a meglévőnél mélyebb és objektívebb ön- és emberismeretre tegyen szert
- használati útmutatót kapjon önmagához és másokhoz

2. Minden segítő foglalkozásúnak (például coach, mediátor, tréner, jógaoktató), aki szeretné
- hatékonyabbá tenni a fejlesztési folyamatokat
- fókuszáltabb belső munkát szeretne ügyfeleinek
- kézzelfogható támogató módszerrel szeretné bővíteni az eszköztárát 

 

Időpontok, díjak és jelentkezés

A kurzus díja 120.000Ft/fő, amely tartalmazza a 2x2 napos kurzust, a gyakorló nap díját, illetve a 3 órás egyéni konzultációt, munkafüzetet és tréneri támogatást. A jelentkezés 25.000Ft előleg befizetésével válik véglegessé. A kurzus fennmaradó díja a 2x2 napos kurzus előtt esedékes.

Ismétlőknek:
2x2 nap: 50.000Ft/fő
Gyakorló nap: 10.000Ft/fő

A következő kurzus időpontja: 2019. október 26-27. 9:00-15:30 és egy, a csoporttal egyeztetett későbbi hétvégénÉtkezést a kurzus résztvevői önellátó formában intézik.

A gyakorló napot a csoporttal egyeztetem. Az egyéni vizsgák/konzultáció időpontját a jelentkezőkkel közösen határozzuk meg.


Érdeklődni és jelentkezni a 70/347-44-47 telefonszámon vagy a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen lehet.

A kurzus előtt a jelentkezők ismerkedő beszélgetésen vesznek részt.

 

A változáshoz Rád van szükség.

 

S végül egy gondolat Neked szeretettel:

"Mert tudd, bárhogyan is döntesz, az a Tiéd. Az a Te életed. Vedd kézbe végre, és kormányozd a saját hajód.

 

 

Visszajelzések a módszerről és a kurzusról:

"Nagyon komoly tudásanyag, ami rálátást és megértést ad ahhoz, hogy mi az, amim van, és hogy a bennem lévő potenciált hogyan tudom kiaknázni, hogyan tudok szintet lépni az életemben, hogy örömtelivé és elégedettebbé tegyem. Kiváló módszer arra, hogy coachként sokkal hatékonyabban tudjam támogatni az ügyfeleimet, hogy mielőbb gyorsító pályára tudjanak állni." (N. Annamária, coach, piackutatási osztályvezető)

"Sokmindent tanultam az elmúlt 5 évben, de azt érzem, hogy az Évi által átadott módszer mindent visz. Annyi mindent tett helyre a saját, illetve a családi kapcsolataimban is, olyan sok megértést adott a velem való történésekben, amit egyetlen egy módszer tanulásakor sem éreztem. Úgy érzem, hogy ezzel az ügyfeleimnek is sokat tudok segíteni, támogatni őket a helyes és gyors út megtalálásában. Nagyon köszönöm." (V. Szilvia, coach, stílustanácsadó)

"Nagyszerű eszköz, amely segíti az emberi működés megértését. Összefüggéseket, tisztánlátást, mellyel tudom támogatni a coaching folyamatokat és a csoportdinamikát. Segíti az emberi kapcsolatokat, a kommunikációt, a megértést és az elfogadást. Támogatja a belső utat, segíti az önbizalmat és hogy a megnyilvánulásunk nem hiba, hanem működés." (B. Péter, coach, projekt vezető)

"Rengeteg információt kaptam, amit még fel kell dolgoznom. Amit kaptam, a saját önismeretembe be tudom illeszteni, tovább segít, hogy elfogadjam és megértsem a körülöttem élőket. Segít segíteni. Be tudom illeszteni a saját munkámba, és épp ez volt a célom. Nem unatkoztam..." (Sz. Orsolya coach, jógaoktató)

"Nekem ez a kurzus megértést adott leginkább. Önigazolást magamról, a családtagjaimról, amit eddig is sejtettem, most adott egy keretet. Reményt, hogy emberek életét jobbá tehetjük, hiszen nincsen fekete-fehér, mindenkinek lehet segíteni, megérteni. Jó, hogy a világ kezd egyre nyitottabb lenni a megértésre, a valódi útra. Bátorságot, mert most először vállaltam fel nyilvánosan a nehéz gyerekkoromat. S utat a jövőmhöz. Fantasztikus embereket ismertem meg." (Sz. Timea, coach)

"Az itt kapott tudást át tudom ültetni a mindennapokba és így alkalmazni is tudom. Segít megérteni a családi rendszert és a saját helyünket és nehézségeinket benne, és azt is, hogy hogyan tudunk mindezen továbblépni." (KM Krisztina coach, HR vezető)

"Egyfajta térképet kaptam az emberekhez, ami megmutatja az utat, hogyan kerüljünk hozzájuk közelebb úgy, hogy megértjük a személyiségüket és a megértés által elfogadjuk őket." (B. Nóra Judit, pénzügyi vezető)

"A családom és a munkatársaim megismerése miatt jöttem el a tréningre. Amellett, hogy a megismert rendszeren keresztül ez sikerült is, önismereti szempontból is érdekes és hasznos utazás volt ez a négy nap." (K. Balázs, mérnök, közgazdász)