Egy-egy téma feldolgozása sokféle módon történhet: előadás formájában, ahol a hallgató önmaga vagy vezetője támogatásával dolgozza aztán fel a témát, vagy a workshop, ahol a téma nem csak a szavak, hanem a tettek mezején is átdolgozásra kerül.

Három fő csoportban találsz több, mint 30 témát:
- Üzlet és menedzsment
(pl. Napi rutin és önmegvalósítás. De hogyan?; Információ, kreativitás, inspiráció. Rendbontóké a világ?; Állítsd meg a halogatást!; Elköteleződés – szabadság – hatékonyságnövelés; Hogyan motiváld magad, hogyan motiválj másokat?)

- Üzlet és önismeret
(pl. Inspiráló emberi kapcsolataink; Hatékony kommunikáció, tudatos beszélgetések; Apró lépések, nagy eredmények; Ahogy a párkapcsolatban, úgy az üzletben; Önbecsapásaink leleplezése – út a sikerhez)
- Önismeret
(pl. Ahová a Boldogság elbújt; Az elme és a szív csatája. Avagy a racionalitás és az intuíció a szorítóban.; Találd meg a harmóniát a káoszban!; Mindfulness – a tudatos jelenlét; Hatalom, erő és alázat)

A témákról bővebben itt tájékozódhatsz » 

A változáshoz Rád van szükség.

 

Díjak: ajánlatkérés egyedileg: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

S végül egy visszajelzés a sok közül:

"Sokféle képzésen és előadáson voltam már. Voltak jók és kevésbé jók. Voltak hasznosak és kevésbé hasznosak. Évi előadásainak rendszeres látogatójává váltam, mert mindig tud adni valami újat, egy másik nézőpontot. A rengeteg gyakorlati példa és a magánélettel vont párhuzamok pedig kifejezetten izgalmasak és tanulságosak." (M.Péter)