Beszélni megtanultunk, de kommunikálni nem. Hányszor látunk vezetőket, akik után vakon is megyünk. S hányan vannak, akik bár óriási tudással rendelkeznek, mégsem tudják a gondolataikat eredményesen átadni, a konfliktusokat megelőzni, kezelni vagy akár egy tárgyaláson jó eredményt elérni. Vannak, akik sokat beszélnek, vannak, akik keveset. Vannak, akik higgadtak és vannak, akik napokig nem alszanak egy megbeszélés, előadás előtt, beszéd közben nem tudják, mit kezdjenek a testükkel, a hangjukkal, a szavaikkal. 

Ha fontos számodra, hogy
- valóban megmutasd, ami Benned van
- megbeszélésen, tárgyaláson, előadáson helyt állj
- a gondolataidat fókuszáltan add át
- tudj jól kérdezni, hiszen aki kérdez, az irányít
- konfliktust hatékonyan tudj kezelni
- magaddal ragadd a hallgatóságod
- előadásod élvezetes és emlékezetes legyen
- a szavaid és a testbeszéded összhangban legyenek
- inspirálj másokat, ezzel téve őket elkötelezett támogatóiddá,

várlak.


A folyamat segítségével magabiztos és karizmatikus előadóvá válhatsz, aki könnyedén áll helyt a váratlan helyzetekben. Olyanná, aki a szívével tud szólni. Aki önazonosan tud kapcsolódni a hallgatósággal, és hitelesen, hatékonyan át tudja adni azt, ami benne van. 

A változáshoz Rád van szükség.

 

Díjak:
Első alkalom (90 perc) 15.000Ft

A további folyamat egyedi ajánlat szerint: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 

Egy gondolat Neked szeretettel:

"Van, hogy nehéz. Van, hogy feladnád. De amikor bátran kitartasz, emelt fővel és pozitív személettel mész tovább, mindig elnyered méltó jutalmad. S meglátod, az út csak ideig-óráig volt sötét.

 

 

S egy visszajelzés a sok közül:

"Évi, el kell hogy mondjam, hogy több vagy nekem mint egy inspiráció. Ez az egész ami velem történik, hogy megtaláltam önmagam, a helyemet, a lelkemet, a szívemet, ez nem sikerült volna, ha Te nem vagy. Te akkor is hittél bennem amikor még én saját magam sem. Akkor is láttad bennem azt a tehetséget, kitartást, szorgalmat és erőt amikor én csak az káoszt, a tanácstalanságot és a gyengeséget láttam csak meg, vagy csak azt akartam látni. Belőled csak erőt, önbizalmat és jövőképet merítettem minden alkalommal. Bármikor elmegyek bármilyen előadásodra, mert annyira jó lenne, ha az emberek megtalálnák magukat, a helyüket, a saját hitüket és erejüket, és Te ebben vagy főszereplő. Tényleg így érzem. Ott vagy, mint főszereplő az ember saját filmjében, és amikor megvan a helyes út, amikor megvan, hogy megtaláljuk magunkat, akkor Te hátralépsz, és én veszem át a főszereplő helyét, Te meg kis mellékszereplőként kísérgetsz tovább és tovább. Ha tudnák az emberek, hogy mi rejlik benned, mindenkinek a filmje happy enddel végződne. Köszönöm, hogy kísérsz továbbra is. Az én sikerem, az én boldogságom a Tied is." (W.Enikő)