Szeretnéd, ha a csapatépítés a jó hangulaton túl mélyebb kapcsolódást is jelentene a kollégák számára? Azt gondoljuk, egy cég sikeressége nagyban függ a dolgozók megfelelő önértékelésétől, motivációjától és kiegyensúlyozott magánéletétől. Ebben rendhagyó módon nyújtunk segítséget. Mert nem a szokványos úton közelítünk ennek sikeréhez.

Azon belső erő felismerésében és erősítésében vagyunk partnerek, melyek az EMBERT és nem a munkaerőt helyezik előtérbe. Hisz boldog és kiegyensúlyozott emberek tudnak szívből elkötelezettek lenni, és teszik sikeressé vállalkozását.

Ehhez használjuk a vidámság, a meglepetések és a váratlan fordulatok, a testi, lelki és szellemi erőpróba eszközeit. Módszertanunk nem a félelem, hanem a bátorság elvén alapul. Hogy biztonságos keretek közt tapasztalhassa meg mindenki saját képességeit és a csapat erejét.

Ajánlatunkat 2-100 fős csapatépítésekre kérheted. Minden esetben egyéni ajánlatot adunk, felmérve a csapatépítés célját és a körülményeket, lehetőségeket. Nincs két egyforma igény, nincs két egyforma program.

S minden csapatépítés végén, igény szerint egy konzultáció keretein belül adunk visszajelzést az egyének és a csapat működéséről.

Egyedi megoldások, valódi változás.

 

A változáshoz Rád van szükség.

 

Díjak: ajánlatkérés egyedileg: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

 

S végül egy visszajelzés a sok közül:

"Amikor azt kértük, legyen a csapatépítőnk valami szokatlan, úgy fogalmaztunk: lepjetek meg! Nos, ez messzemenően sikerült is. Ilyen csapatépítőnk még sosem volt. A kollégák először nem tudták hová tenni a szokatlan élményt, amivel találkoztak. De most, még több, mint fél év távlatában is előkerülnek az élmények, tovább dolgoznak bennünk a történtek. Nehéz megfogalmazni, mit is adtok. Olyan, mint a hullámvasút. Aki még nem ült rajta, annak csak annyit tudunk elmondani, hogy fel-le megy, hullámzik, és van, aki élvezi, van, aki sikítva próbálja túlélni. A végén mindenki mosolyogva száll ki, és egy életre megmarad az emlékezetében. A Ti programotok is hasonló, bár félni nem kell tőle, és belehalni sem lehet. S igazából elmesélni sem. Ki kell próbálni. Köszönjük az élményt, folytatjuk!" (T. László)