Az Integrál Energia Terápia (IET) a mélyen elfojtott érzelmek kioldásán keresztül a fizikai és érzelmi traumák, a korlátozó meggyőződések és az előző életbeli traumák feloldásában segíthet.

Amikor elfojtjuk az érzelmeinket, akkor azok elraktározódnak a testünk sejtmemóriájában. Minél gyakrabban fojtunk el egy bizonyos érzelmet, annál mélyebben és annál makacsabbul tokozódik be a sejtmemóriába. Ez az emocionális adatbank aztán kihatással van a fizikai testünkre (fájdalmak, betegségek, feszülések, stb.) és a hitrendszereinkre (nem vagyok elég jó, a férfiak megbízhatatlanok, a nők zsarnokok, stb.).

A kezelés során a főbb érzelmeket tároló sejtmemória területeken dolgozunk. Így oldjuk a múlt fájdalmait, és integráljuk a jelen pillanat örömeivel, hogy beindulhasson az élet energia áramlása, és maga az öngyógyító folyamat.

A módszernek ellenjavallata nincs, a kezelés ruhában, háton fekvő pozícióban történik. A kezelés időtartama 45-60 perc, amelyet a kezelés kiértékelése és a feldolgozás követ.

Első kezelés tanácsadással (120 perc): 15.000Ft
További kezelés tanácsadással (90 perc): 10.000Ft

További kezelés tanácsadással (120 perc): 12.000Ft

A változáshoz Rád van szükség.

 

S végül egy gondolat Neked szeretettel:

"Az érintés lehet, hogy csak egy pillanat. De mindaz, amit ezáltal magaddal viszel, talán egy életre szól."