Van, amikor úgy érzed, hogy céltalanul bolyongsz az életedben, vagy az eddig biztosnak vett célod egyszer csak erejét veszíti, már nem tudsz úgy lelkesedni érte. Ez az, amikor a lélek arra hívja fel a figyelmet, hogy nem feladata szerint halad, hanem belemerült az anyagi világba. Legyen az hivatás, egy korlátozó hitrendszer, rendszeresen visszatérő probléma vagy (pár)kapcsolati nehézség.

Pedig minden lélek egy nagyon sajátos küldetéssel inkarnálódik. Életed küldetése sokrétű, nem egyetlen dologra fókuszál. Nem mindig a mit, gyakran a hogyan a válasz.

A kezelés célja, hogy segítsen feltérképezni és megvalósítani a lélekküldetésedet, és közben feloldani az ellenállást, a küzdelmet, a korlátozást, illetve a beszűkült állapotot és az áldozattá válás érzését. (Megjegyzés: ez a kezelés csak minimum egy érzelmi blokkokat oldó IET kezelés után alkalmazható, hiszen az támogat abban, hogy tisztítsuk a lélekküldetés megélése felé vezető utunkat.)

Egy kezelés tanácsadással (120perc) 15.000Ft.

A változáshoz Rád van szükség.

 

S végül két gondolat Neked szeretettel:

"Amikor rájössz, hogy az űrt magadnak kell kitöltened, mert Te magad vagy a mindened. Amikor a hiány fájdalmát a lehetőséggel töltöd meg, s a félelem helyett a szeretet kemencéjében sütöd kenyered, megérted, csak akkor lesz kerek egész az életed.

"Az eső elmos minden piszkot. Először a porból sarat csinál. Felkavarja a már évek óta lerakódott mocskot. Aztán egy váratlan pillanatban felborul az egyensúly. A k(á)oszból rend lesz, tisztaság. Így van ez a lélekkel is.."