Ha új útra lépnél a hivatás, a párkapcsolat, az egészség vagy a bőségteremtés területén, akkor ez a workshop Neked szól.

Ezen az egynapos csoportos programon  

1.) objektíven ráláthatsz,
- milyen képességekkel, erősségekkel, lehetőségekkel, és milyen kihívásokkal születtél
- mi az életfeladatod
- milyen eszközeid vannak ennek megvalósítására

2.) végignézzük, a különböző életszakaszok mit adtak számodra, és hogy mi volt azok célja. Megvizsgáljuk, a jelenlegi életszakaszod feladatait. Előre is tekintünk egy 7 éves periodikus ismétlődés formájában.

3.) ránézünk az érzelmi tudatosságunkra, játszmáinkra, hiedelmeinkre és mintáinkra. A megértés már fél siker. A másik felét az alkotó, teremtő cselekvés adja. Ezt is elindítjuk itt, mert az alkalmon:

4.) előhívhatod és manifesztálhatod a tudatod és tudatalattid világában rejlő lehetőségeket és elakadásokat. Olyan módszereket használunk, amelyek részben ismerősek, részben újak számodra. 

A program végén kezedben tarthatod Én- és Élettérképedet, objektív személyiségelemzésedet, a célod pontos megfogalmazását és azt a képet, amely ennek megvalósításának útján elindíthat.

 

Díjak, időpontok és jelentkezés

A workshop díja: 18.000Ft/fő
Ismétlőknek vagy Tudatos Célok Workshopon résztvevőknek: 15.000Ft/fő

2019. február 3. vasárnap 9-16h
A fenti időpontokon túli programot a jelentkezőkkel egyeztetett hétköznapi vagy hétvégi időpontban tartom.

A programra 3-4 főt fogadok.
Étkezést a kurzus résztvevői önellátó formában intézik.

Jelentkezés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A változáshoz Rád van szükség.

 

 

S végül visszajelzések a kurzusról:

"Megtanított, hogy másként értsem meg Önmagam, mint ahogy eddig belülről láttam. Ezt nem az Egoista mondja belőlem, mert az én célom az önmagamban zajló gondolatok megértése volt. Sokmindent megértettem." (T. Timea)