Ha szeretnéd egy logikus rendszer segítségével átlátni eddigi életed eseményeit, és az abból levonható következtetések által többé válni, illetve rálátni az elkövetkezendő idők természetszerű kihívásaira, akkor az antropozófia alapú életútelemzés a Te módszered. 

Ezen az egynapos csoportos programon  

1.) megismerkedünk a módszerrel, hogy mélyebb megértést nyerjünk életünk szabályszerűségeivel kapcsolatban

2.) elkészítjük az életút rajzodat két szempontrendszer szerint is

3.) végignézzük, a különböző életszakaszok mit adtak számodra, és hogy mi volt azok célja. Megvizsgáljuk a jelenlegi életszakaszod feladatait. Előre is tekintünk egy 7 éves periodikus ismétlődés formájában.


FONTOS: a módszer megértést és szemléletet ad ahhoz, hogyan szemléljük életünk eseményeit. A mélyebb megértéshez érdemes az elkészült ábrákat később is időnként elővenni és rápillantani, hogy friss szemmel újabb összefüggéseket láthass meg. Az is előfordulhat, hogy eddig homályba vesző életesemények bukkannak fel, amelyek tovább színesítik a képet. Mint minden önismereti út, ez is belső munka. A Te belső munkád.

 

Díjak, időpontok és jelentkezés

A workshop díja: 15.000Ft/fő
Ismétlőknek: 10.000Ft/fő

2019. március 9. szombat 9-16h
A fenti időpontokon túli programot a jelentkezőkkel egyeztetett hétköznapi vagy hétvégi időpontban tartom.

A programra 4-8 főt fogadok.
Étkezést a kurzus résztvevői önellátó formában intézik.

Jelentkezés a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen.

A változáshoz Rád van szükség.

 

 

S végül visszajelzések a kurzusról:

"hamarosan" (T. Timea)