Úgy érzed, nem vagy a helyeden? A helyeden vagy, mégsem tudsz kiteljesedni, sikerre vinni terveidet? Hiányzik valami a tökéletességhez, teljességhez? Valami nem stimmel, de nem tudod, mi az? Vagy tudod, de nem tudod másképp csinálni? Azt hallod folyton, hogy másképp kellene tenned, hogy másnak kellene lenned? Esetleg kiégtél?

Sokszor évek mennek el, mire megtaláljuk, mi dolgunk is van e világban. Hogy személyiségünk milyen hivatásban tud kiteljesedni, hogy működésünket hol kamatoztathatjuk leginkább. Itt az idő, akármennyi idős is vagy, hogy megtudd, a helyeden vagy-e. S ha nem, merre tovább.

Feltérképezzük:
- valós céljaidat, mögöttes motivációdat
- személyiséged még ismeretlen adottságait
- mik a támogató, akadályozó tényezők a célod elérésében
- mik azok a lépések, amelyek megtételével önazonosságodat megtartva tudod elérni a kívánt célt


Programunk segítségével most ráláthatsz Önmagadra. Arra, aki valójában vagy. Nem az, akinek mások látni szeretnének. Ha megérted működésedet, már nagyot léptél előre. Tanácsadásunkon abban is segítünk, hogy a megértés által a számodra kedvező úton indulhass el.

A változáshoz Rád van szükség.

 

Díjak:
Első alkalom (90 perc) 15.000Ft
Utánkövetés (60 perc)   8.000Ft
Utánkövetés (90 perc) 10.000Ft

 

S végül egy gondolat Neked szeretettel:

"Van, hogy nehéz. Van, hogy feladnád. De amikor bátran kitartasz, emelt fővel és pozitív személettel mész tovább, mindig elnyered méltó jutalmad. S meglátod, az út csak ideig-óráig volt sötét.